За минулу добу троє військовослужбовців поранені на Донбасі – штаб

У результаті бойових дій минулої доби троє військовослужбовців Збройних сил України були поранені на Донбасі, повідомили у прес-центрі штабу АТО на сторінці у Facebook.

«Ситуація у районі проведення АТО залишається напруженою, проте контрольованою. Впродовж минулої доби російсько-терористичні бандформування 50 разів відкривали вогонь по підрозділах українських захисників. Бойовики дещо знизили інтенсивність застосування важкого артилерійського озброєння. Всього впродовж доби зафіксовано 5 фактів використання противником зброї, що заборонена Мінськими угодами», – йдеться в повідомленні.

За даними штабу, найбільше обстрілів напередодні було на приморському напрямку – 18.

Під збройні атаки бойовиків потрапили території поблизу Павлополя, Гнутова, Чермалика, Новотроїцького, Тарамчука, Березового, Талаківки, Авдіївки, Луганського, Зайцева, Верхньоторецького, Пісків, Кримського, Новозванівки, Новоолександрівки, Катеринівки та станції Донець.

В угрупованні «ДНР» звинуватили українську сторону в обстрілах на північній околиці окупованого Донецька та поблизу Горлівки.

Станом на 6:30 вівторка сайти угруповання «ЛНР» не надають інформації про останні години на захоплених луганськими бойовиками територіях.

Наприкінці березня учасники Тристоронньої контактної групи домовилися про чергове перемир’я у зоні збройного конфлікту на сході України, що мало почати діяти з 1 квітня. Проте обстріли не припинилися, а сторони конфлікту звинуватили в цьому одна одну.

залишити відгук: