У Росії хтось викинув напіврозібрані суперкари Marussia

Marussia

Напіврозібрані автомобілі стоять у занедбаних гаражах і під відкритим небом.

У мережі з’явилися знімки нічийного “поховання” російських спорткарів Marussia. Фотографії залишених автомобілів опубліковані в соціальній мережі.

Блогер стверджує, що знімки зроблені недавно. Судячи із зображень, десятки екземплярів колись секретної розробки російського автопрому перебувають в напіврозібраному стані. Частина машин стоїть в розвалених приміщеннях, а друга половина перебуває під відкритим небом.

Блогер стверджує, що багато автомобілів вже утилізовані, а збережених моделей чекає така ж доля.

“Перепрошую, але як можна ось так все знищувати? Яка інтелектуальна власність? “Маруся” – автомобіль секретної розробки, в якому використовувалися досі невідомі світу матеріали? Це якась секретна зброя Начебто ні. Чи ви думаєте, що якщо якийсь колекціонер або музей купить один з розвандалених автомобілів, то пустить його у виробництво, знявши матриці з кузова? Смішно”, – написав інтернет-користувач.

За інформацією, за час свого існування (7 років) Marussia склала близько 30 екземплярів спорткара. Побудовано кілька версій середньомоторного купе B2 і концептуальний позашляховик F2. На останній компанія навіть збирала попередні замовлення і планувала продавати його за 100 тисяч доларів.

Нагадаємо, що Marussia Motors – російська автомобільна компанія, що випускала спортивні автомобілі під маркою Marussia. Заснована в 2007 році російським актором і автогонщиком Миколою Фоменком спільно з підприємцем Юхимом Островським. У квітні 2014 року компанія оголосила себе банкрутом, а все майно було розпродане.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

залишити відгук: