Засудженим у Таїланді українцям зменшать терміни ув’язнення – посольство

Протягом наступних чотирьох місяців громадянам України, що відбувають покарання в Таїланді, зменшать терміни ув’язнення з нагоди коронації нового тайського монарха Рами Х, повідомляє посольство України в Таїланді.

За повідомленням, про це повідомив директор Департаменту корекції при Міністерстві юстиції Таїланду Нарас Савестанан під час зустрічі в посольстві 13 травня.

«Глава тайської пенітенціарної служби наголосив, що у рамках процедури колективного королівського помилування, що триватиме протягом наступних чотирьох місяців, значна частина ув’язнених в Таїланді українців може отримати зменшення термінів покарання на 50% від вироку суду, декілька осіб можуть бути повністю звільнені», – йдеться в повідомленні.

У тайських в’язницях відбувають покарання 24 громадян України, засуджених за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотичних речовин і підробкою банківських карток, повідомили в посольстві.

Читайте також: Від сьогодні українці можуть подорожувати до Таїланду без віз

Триденна церемонія коронації короля 66-річного Маги Вачіралонгкорна, який зійшов на трон під ім’ям Рами X, відбулася на початку цього місяця.

 

залишити відгук: