Путін станцював на весіллі глави МЗС Австрії

Президент Росії Володимир Путін взяв участь у шлюбній церемонії міністра закордонних справ Австрії Карін Кнайсль по дорозі на зустріч із канцлером Німеччини Анґелою Меркель.

Як повідомляється, святкування відбувалося на півдні Австрії за участі близько сотні гостей. За інформацією у деяких ЗМІ, російський глава держави спізнився на початок церемонії. Втім, нарешті прибувши, Путін порадував нареченій букет квітів і танцював із нею.

Голова МЗС Австрії Карін Кнайсль вийшла заміж за Вольфганга Майлінгера, фінансиста і підприємця. Сама Кнайсль стала міністром від правої Партії свободи, яка входить до правлячої нині коаліції з консервативною Народною партією канцлера Себастьяна Курца.

Партія свободи відома проросійською позицією й уклала угоду про співпрацю з владною в Росії партією «Єдина Росія».

На початку 2018 року в інтерв’ю австрійській газеті Kurier Карін Кнайсль заявила, що санкції проти Росії, запроваджені після анексії Криму і початку конфлікту на сході України, не були ефективними.

За даними ЗМІ, через візит Володимира Путіна на весіллі посилять заходи безпеки. Спецслужби мають намір задіяти снайперів. 

Востаннє Путін був в Австрії на початку червня. Візит до Відня став першою поїздкою Путіна на Захід після його переобрання у березні на четвертий термін на посаду президента.

залишити відгук: