Суд віддав Шуфрича молодшого на поруки батькові

Шевченківський районний суд Києва вирішив віддати на поруки батька Нестора Шуфрича, сина народного депутата з «Опозиційного блоку», якого звинувачують у тому, що він збив людину на пішохідному переході в центрі Києва. Такий запобіжний захід суд обрав на засіданні 30 серпня.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, прокуратура просила про цілодобовий домашній арешт для Нестора Шуфрича молодшого.

Адвокати Шуфрича наполягали, що підстав для домашнього арешту немає, заявляючи, що їхній підзахисний не збирається втікати і здав закордонний паспорт.

Батько підозрюваного, народний депутат Нестор Шуфрича попросив суд дозволити йому взяти сина на поруки.

Напередодні Шуфричу молодшому оголосили підозру за статтею «порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження».

За даними поліції, ДТП сталася ввечері 26 серпня: автомобіль «Бентлі», за кермом якого перебував син депутата, на пішохідному переході збив чоловіка. Потерпілого з травмами «швидка» доставила в лікарню, в нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, переломи передпліччя і гомілки.

У поліції Києва додали, що водій співпрацює зі слідством, його закордонний паспорт долучений до матеріалів кримінального провадження.

 

залишити відгук: