У «Слузі народу» розповіли, за яких умов Авакова можуть відправити у відставку

Народний депутат від «Слуги народу» і заступник голови парламентського комітету з питань місцевого самоврядування та організації державної влади Олександр Качура в інтерв’ю Радіо Свобода розповів, за яких умов нинішнього міністра внутрініх справ Арсена Авакова можуть відправити у відставку.

«Я вважаю, що Аваков перебуває на своєму місці. Я готовий проголосувати за зміну міністра Авакова на будь-якого іншого можливого кандидата, якщо буде позиція відповідна президента України. Тобто я в першу чергу буду спиратися на це. І, по-друге, треба, щоб у нас була достойна кандидатура, яка зможе точно керувати МВС. Однозначно, є претензії, але треба кандидатуру для того, щоб змінити міністра. Не можна просто міняти ні на кого», – вважає депутат.

Раніше в інтерв’ю Радіо Свобода радник з антикризових комунікацій голови Офісу президента Андрія Єрмака Михайло Подоляк заявив про те, що міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков більше не є загрозою для президента України Володимира Зеленського, адже голова держави «чітко пояснив» йому, хто в країні головний.

Арсен Аваков очолює Міністерство внутрішніх справ з лютого 2014 року.

залишити відгук: