Пожежа на Київському річковому вокзалі може бути ініціативою нових власників

pozhezha-richkovyi-vokzal

У Києві в приміщенні Річкового вокзалу на Поштовій площі сталася пожежа. Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомила голова прес-служби комунального підприємства «Київпастранс» Анна Бондар.

«Займання на Річковому вокзалі. Пожежні не можуть під’їхати до приміщення з боку Поштової площі. Приїхала «швидка», – йдеться в повідомленні.

Раніше міністр культури України В’ячеслав Кириленко офіційно доручив двом управлінням Мінкультури розглянути питання щодо можливості запровадження охоронних заходів у відповідності до чинного законодавства з метою збереження монументально-декоративних творів будівлі річкового вокзалу в Києві. 

Таке доручення з’явилося після публікації про анонсовану реконструкцію будівлі Річкового вокзалу на Поштовій площі у Києві. Зокрема, журналісти з’ясували, що будівля Київського річкового вокзалу, яка перебуває у власності компанії, пов’язаної з колишнім головою Держкомпідприємництва Михайлом Бродським і депутатом Верховної Ради від «Опозиційного блоку» Нестором Шуфричем, у 2018 році може перейти у власність банку ПУМБ із групи СКМ бізнесмена Ріната Ахметова.

Правда України

залишити відгук: