На Осокорках відбулась бійка між охочими знести паркан та представниками забудовника

На Осокорках відбулась бійка

Сьогодні відбулась бійка між охочими знести паркан активістами та представниками забудовника на Осокорках.

У Києві на місці скандальної забудови на Осокорках сталася ще одна бійка. Активісти і комунальники спробували знести паркан на будівельному майданчику на вул. Волгоградській, 25, у Києві, внаслідок чого виникла бійка з представниками забудовника, повідомляє ПравдаUA.

Зазначимо, що станом на 16:50 тривав демонтаж паркана. За словами директора департаменту благоустрою Київської міської державної адміністрації Дмитра Білоцерківця, у нього є всі документи на знесення цієї споруди, оскільки договір на оренду землі на цей момент уже анульовано.

Представники забудовника намагались перешкодити знесенню паркана, через що і зчинилась бійка.

За словами активістів, раніше представники забудовника погрожували співробітникам Київблагоустрою помповими рушницями.

Після цього на місце події прибула міліція. Провівши дискусію із забудовником щодо законності, Білоцерківець дав команду зносити паркан. Представники забудовника припинили чинити опір.

Як раніше повідомляла ПравдаUA, на засіданні Київради депутати підтримали проект про надання статусу скверу скандальній ділянці біля ст. м. “Осокорки” в Дарницькому районі столиці.

Нагадаємо, що останній скандал у Києві на Осокорках виник 19 травня, коли навколо ділянки з’явився паркан. Його охороняли озброєні люди в чорній формі. Кияни, котрі протестували проти забудови, влаштували з ними перебранку. Унаслідок конфлікту на Осокорках постраждали 15 міліціонерів і кілька громадян.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

залишити відгук: