Уряд звільнив заступницю Кубіва – вона їде у Стенфорд

Уряд звільнив Наталію Микольську з посади заступника міністра економічного розвитку і торгівлі – про це повідомив міністр Степан Кубів.

За його словами, звільнення пов’язано з тим, що Микольська їде на навчання до Стенфорду.

Кубів додає, що надалі вона матиме статус радника першого віце-прем’єр-міністра і буде консультувати його з питань міжнародної торгівлі.

«Наталія домоглась підписання Угоди про вільну торгівлю Україна – Канада та завершила переговори щодо підписання Угоди про вільну торгівлю Україна – Ізраїль. Її команда вже три роки мужньо протидіє торговельній агресії Росії в СОТ», – зазначив міністр.

Микольська також була торговим представником України – тепер ці обов’язки буде тимчасово виконувати заступник міністра Максим Нефьодов.

Сама Наталія Микольська пояснила, що буде займатися дослідницькою роботою за стипендіальною програмою «Нові лідери з України» у Центрі демократії, розвитку та верховенства права Стенфорду.

На посаді заступника міністра економічного розвитку і торгівлі й торгового представника України Наталія Микольська працювала з квітня 2015 року – спочатку в уряді Арсенія Яценюка, потім Володимира Гройсмана.

залишити відгук: